Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


perjantai 23. joulukuuta 2016

Joulukalenterin 23.luukku:Joulukuun kausimenu kokonaisuudessaan

Jouluun on enää yksi yö, mutta jos joulumenun suunnitelmat ovat vielä auki niin täältä tulee hyvä vaihtoehto perinteiselle jouluaterialle. Menu toimii taatusti myös uudenvuoden juhlinnan kunniaksi. Tähän päättyy #kausimenu2016-projekti ensi vuodelle täytyy taas keksiä uusia haasteita ruuanlaiton saralle. Vuoden lopussa tulee vielä koontipostausta kaikista kausimenun resepteistä, jotka ova varmasti ajankohtaisia myös vuonna 2017.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti